Je hebt borstkanker gehad. Je behandelingen zijn voorbij en het leven ligt weer voor je. Een mooi blanco vel dat jij mag gaan beschrijven.
Je zult je opgelucht voelen en misschien tegelijkertijd ook leeg. Al die tijd ben je gericht geweest op deze dag.

Je wilt niets liever dan je leven zo snel mogelijk weer oppakken.

En dat kan ook. Maar het zal niet meer precies hetzelfde zijn.
Je zult uitdagingen tegenkomen en daarin ben jij niet de enige. Iedereen die door dit proces is gegaan, heeft dit meegemaakt.

Mijn naam is Martha Rijkmans. Ik coach vrouwen na borstkanker. Toen ik in 2016 borstkanker kreeg, werkte ik als therapeut en coach. Ik heb op hetzelfde punt gestaan als jij. Maar ik had mijn eigen tools en heb die gebruikt om door dit proces en de periode daarna heen te komen.
En aantal waardevolle inzichten die mij heel erg geholpen hebben deel ik graag met jou.

Daarom heb ik dit e-book geschreven met ‘6 eigen–wijze tips’, die je gaan helpen om de regie over je leven weer terug te krijgen.

Natuurlijk weet je wel dat je goed voor jezelf moet zorgen, dat je gezond moet eten, dat je moet bewegen en aan je conditie werken en dat je het de tijd moet geven. Dat hoef ik je niet te vertellen. Maar om je draai weer te vinden, is je mindset minimaal zo belangrijk.

Wil jij je weer goed in je vel voelen, wil jij de regie over je leven terug?
Vraag dan het E-book ‘6 eigen-wijze tips voor het leven na borstkanker’ aan.