Je bent je bewust geworden

van de kwetsbaarheid van het leven.

Vertrouwen in je lichaam

Als we samen aan de slag gaan, staan we allereerst stil bij de plaats van ziekte in jouw leven. Gezond zijn en blijven is immers niet meer zo vanzelfsprekend. Hoe ervaar je je lichaam nu? Durf je je lichaam nog te vertrouwen? Welke emoties en overtuigingen zijn daarmee verbonden?

Leven met onzekerheid

Je leert te leven met de onzekerheid die – vanaf het moment dat je de diagnose kreeg – deel is gaan uitmaken van je bestaan. Wat het leven op je pad brengt, kun je niet veranderen. Wat je zelf bepaalt, is hoe jij ermee omgaat. Je leert begrijpen hoe gedachten vóór je werken in plaats van tegen je.

Je leert het verschil tussen functionele angst en angst die voorkomt uit gedachten en overtuigingen.

Vanuit kracht je leven richting geven

Je maakt contact met je levenskracht. Hoe ga jij met jezelf om: ben je mild of hard voor jezelf? Kun je leven met je veranderde lichaam en wat betekent dit in je relatie met een partner? Je staat stil bij wat er voor jou écht toe doet en hoe je dat in je leven vorm wil geven.

Coaching

Ik werk met verschillende coaching technieken, met methodes zoals PSYCH-K, The Work van Byron Katie, de Levensinitiaties (Bonnie Bessem) en de inzet van jouw eigen verbeeldingskracht.

Als coach ben ik volledig voor jou aanwezig en geef jou de ruimte waarin alles er mag zijn, zodat jij jezelf in vrijheid kunt vinden. Ik bied je een luisterend oor. Ik ben jouw spiegel, waarin jij jezelf in mildheid en zonder oordeel kunt zien. Ik fungeer als baken, zodat jij je eigen weg kunt vinden. En ik sta naast jou met mijn kennis en ervaring als coach en mijn ervaringsdeskundigheid.

LevensWijzer traject

Wil je een extra steuntje in de rug? Vier maanden lang ben ik jouw persoonlijke coach. Tussen de vier consulten door hebben wij app of mail contact als je daar behoefte aan hebt!

Leer Leven & Zo na borstkanker

Klik op de knop voor meer informatie over dit online programma dat op 4 april 2018 start.