Vertrouwen in je lichaam

Als we samen aan de slag gaan, staan we allereerst stil bij de plaats van ziekte in jouw leven. Gezond zijn en blijven is immers niet meer zo vanzelfsprekend. Hoe ervaar je je lichaam nu? Durf je je lichaam nog te vertrouwen? Welke emoties en overtuigingen zijn daarmee verbonden?

Leven met onzekerheid

Je leert te leven met de onzekerheid die – vanaf het moment dat je de diagnose kreeg – deel is gaan uitmaken van je bestaan. Wat het leven op je pad brengt, kun je niet veranderen. Wat je zelf bepaalt, is hoe jij ermee omgaat. Je leert begrijpen hoe gedachten vóór je werken in plaats van tegen je.

Je leert het verschil tussen functionele angst en angst die voorkomt uit gedachten en overtuigingen.

Vanuit kracht je leven richting geven

Je maakt contact met je levenskracht. Hoe ga jij met jezelf om: ben je mild of hard voor jezelf? Kun je leven met je veranderde lichaam en wat betekent dit in je relatie met een partner? Je staat stil bij wat er voor jou écht toe doet en hoe je dat in je leven vorm wil geven.

Coaching

Ik werk met verschillende technieken, waarin ik ben (na)geschoold en die ik mij in de loop van de afgelopen 18 jaar eigen heb gemaakt. Daarnaast zet ik mijn ervaringsdeskundigheid in. Van mijn cliënten hoor ik terug, dat ik écht begrijp waar zij doorheen gaan.
Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond, kijk dan HIER.

Gratis e-book ‘6 eigen-wijze tips voor het leven na borstkanker’

Wil jij je weer goed in je vel voelen, wil jij de regie over je leven terug?

Gratis minicursus ‘Ontspannen leven na kanker.

In deze 3-delige minicursus leer ik jou omgaan met angst en nare gedachten en breng ik je (weer) in contact met je levenskracht! Wil jij vanuit rust en ontspanning van je leven na kanker genieten? Meld je dan aan!

LevensWijzer traject

Heeft je leven door borstkanker op zijn kop gestaan? Dan wil je zo snel mogelijk de regie over je leven terug. Verwerken wat je hebt meegemaakt. En krachtiger en wijzer weer vooruit!

Leer Leven & Zo na borstkanker

Klik op de link voor meer informatie over deze online cursus, die je op elk gewenst moment kunt beginnen.

Zoomgesprek 30 minuten (gratis)

Ben je dankbaar voor je nieuwe kans, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor een gratis Zoomgesprek van 30 minuten.