Je hebt (borst) kanker gehad en je kunt je draai in het leven niet vinden. Nadat de rollercoaster van behandelingen is afgelopen, is er opluchting, maar ook leegte. Plotseling heb je alle tijd om na te denken en de emoties komen nu pas omhoog. Je voelt je angstig en wordt regelmatig belaagd door nare gedachten. Je voelt je futloos en je levenskracht is nog ver te zoeken.

Zo had je je het leven na de behandelingen niet voorgesteld.

Ik weet wat je meemaakt. Vorig jaar had ik zelf borstkanker. Omdat ik al 13 jaar als therapeut en coach werkte, had ik veel tools om in te zetten. Ik heb mijn weg gevonden en wil jou weer op pad helpen.
Daarom deel ik graag mijn tips en tools met jou. Want ik weet dat ook jij er naar verlangt om ontspannen van het leven te kunnen genieten.

In mijn gratis online programma “Ontspannen leven na kanker” leer ik jou omgaan met angst en nare gedachten. Ik breng je in contact met je levenskracht.

Het resultaat is dat je je angst kunt aankijken, zonder je er door te laten meeslepen. Dat je je gepieker kunt stoppen. Dat je blijer en meer ontspannen bent.
Ja, het leven is eindig, maar juist daarom is het belangrijk om het op dit moment te leven!

Dit online miniprogramma “Ontspannen leven na kanker” is helemaal gratis. Het bestaat uit drie lessen, die ik jou om de dag toestuur. De lessen bestaan uit een korte uitleg en een audiofragment met een oefening.
Je kunt van iedere les een boekje downloaden met daarin de tekst en het audiofragment van die les, zodat je deze fragmenten steeds opnieuw kunt gebruiken, ook nadat het programma is afgelopen.

Door hieronder op de button te klikken, kun je de minicursus aanvragen.
Ik wens je heel veel plezier met de lessen!

Liefs, Martha