Wil je na kanker je leven weer richting geven?

Individuele coaching

Richting kwijt

Je hebt borstkanker doorgemaakt en nu zou het leven weer normaal moeten zijn.

Dat denkt je omgeving, maar voor jou is dat niet zo. Je voelt je alsof je opnieuw de weg moeten vinden in je eigen leven. Je beseft nu pas waar je doorheen bent gegaan en regelmatig word je overvallen door emoties. Ook fysiek merk je dat je meer wilt dan je lichaam aankan. Onzekerheid slaat toe.

Veranderde realiteit

Je leven is inderdaad veranderd en het zal ook nooit meer hetzelfde zijn. Je hebt ingrijpende behandelingen ondergaan. Je lichaam is onherstelbaar veranderd. Je hebt de eindigheid van het leven onder ogen gezien. Angst en onzekerheid gevoeld toen jouw gezondheid niet meer vanzelfsprekend bleek te zijn.

En je zou zo graag weer willen genieten van het leven! Je draai vinden in deze veranderde werkelijkheid.

Dat kan!

Ik begrijp hoe jij je voelt. Toen ik in 2016 borstkanker kreeg, heb ik als ervaren coach al mijn kennis en kunde ingezet om mijzelf door dit proces heen te leiden. En dat is gelukt. Daarom deel ik dit graag met jou.

Zodat ook jij je weer levenskrachtig en vol vertrouwen voelt. Kunt omgaan met je veranderde lichaam, de onzekerheid en de controles. Je weet wat voor jou belangrijk is en bewust je keuzes maakt. Kortom, dat jij weer volop van het leven kunt genieten.

Hoe?

Individuele coaching is een volledig op maat gesneden traject. Wij werken aan dat wat jij aandraagt en jij bepaalt wat je wilt bereiken. Samen bekijken wij wat daarvoor nodig is, zodat jij weer grip krijgt op je levensgeluk.

Je beslist per keer of je een nieuwe afspraak wilt maken en hoeft je niet op voorhand vast te leggen voor een minimum aantal consulten.

Het particuliere tarief voor individuele coaching is €120 per consult, inclusief € 20,83 btw.

Een consult duurt anderhalf uur.

Het zakelijke tarief is €120 per consult, exclusief btw.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Tijdens een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van een half uur, kan ik je meer vertellen en bekijken wij wat ik voor jou kan betekenen.

ja, graag even bellen.