Wil je na kanker je leven weer richting geven?

LevensWijzer traject

Overleven in plaats van leven

Je hebt borstkanker doorgemaakt en voelt je verward en onzeker.

Pas nu de behandelingen zijn gestopt, komt het besef waar je doorheen bent gegaan en de emoties. Het voelt alsof de rollercoaster plotseling tot stilstand is gekomen. Hoe gek het ook klinkt, je mist de ‘zekerheid’ van de bezoeken aan het ziekenhuis. Soms ben je bang voor wat er allemaal in je lichaam kan gebeuren.

Je zou zo graag de draad weer oppakken en genieten! Leven in plaats van overleven!

Dat kan!

Ik begrijp hoe jij je voelt. Toen ik in 2016 borstkanker kreeg, heb ik als ervaren coach al mijn kennis en kunde ingezet om mijzelf door dit proces heen te leiden. En dat is gelukt. Daarom deel ik dit graag met jou.

Zodat ook jij je weer levenskrachtig en vol vertrouwen voelt. Kunt omgaan met je veranderde lichaam, de onzekerheid en de controles. Je weet wat voor jou belangrijk is en bewust je keuzes maakt. Kortom, dat jij weer volop van het leven kunt genieten.

Een extra steuntje in de rug

Tijdens het LevensWijzer traject ben ik vier maanden lang jouw persoonlijke coach. Je kunt mij, via e-mail of app van alles vragen op het moment dat jij dat nodig hebt. Je krijgt dan van mij snel een antwoord waar je verder mee kunt, zodat je het maximale uit het coaching traject kunt halen.

Je ligt dan snel weer op koers en kunt het heft van je leven weer in eigen hand nemen.

Het traject bestaat uit:

  • vier consulten van anderhalf uur, verdeeld over vier maanden
  • contact via e-mail of app: jij stelt je vragen en ik antwoord jou binnen korte tijd.

Het particuliere tarief voor het LevensWijzer traject is € 675 inclusief € 117,50 btw.

Het zakelijke tarief is € 675 exclusief btw.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Tijdens een gratis en vrijblijvend telefoongesprek van een half uur, kan ik je meer vertellen en bekijken wij wat ik voor jou kan betekenen.

ja, graag even bellen.